expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 17, 2009

Mr Hubby Paksa Saya...

...makan supplements di bawah ini setiap pagi. Every single morning ok!



Ada folic acid, calcium and vitamin C which are all in tablets and I'm ok with it. Senang jek nak makan. Tapi the Manuka Honey tu, aduhhh. Terseksa sket nak telan. Kalau saya cakap tak nak, mula la dia membebel, honey tu banyak khasiat, good for body, good for baby's development yada yada yada... Sebelum dia abis ceramah baik saya telan dulu. Ye dok?





6 comments:

Mama hafiy said...

membebel tanda sayang : )

honeylanz said...

hmm teringat lak ms my 1st pregnant dulu..hb buat susu anmum pagi n mlm. paksa wajib minum...heheheh
xpe..elok utk baby n urself ;)

mama uzma said...

keh3....
nak yg terbaik tuk mommy dan baby
nya...ok lah tuh...

m-i-o said...

hadoi. pening mak tengok botol ubat besar cenggitu. jap ya, mak nak pitam jap :P

noniey alias said...

tak sedap ke manuka honey tu? bukan ke honey sedap.. cumanya manis je lah kan.. aku pun sama cam ko, susah gile nak makan ubat.. tapi dari kena bebel, aku lebih rela makan... hehehehe

MommyDania said...

zufa: adoi..mak kena cari minyak cap kapak kah?? bangun..bangun

noniey: honey ni lain sket la rasa dia.