expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 9, 2009

Baru Perasan

Lepas lunch sementara menunggu time keja mula semula, masa ni lah saya telek belek blog kawan-kawan. Hmmm..time keja pun buat jugak sebenarnya. hohohohohohoo..

Anyway, telek belek, saya singgah blog KC at LittleBigShots. Scroll ke entry lama-lama, jumpa gambar ini. Haaa....kenapa saya tepek gambar nih? Cuba teka? Tiada hadiah yek.

Haaa...sebab ada gambar anak dara sayalah! Si Dania dengan papatuknya. Err, kira macam bukan father's day la kan, granddad's day. Hehehehehehe... Jumpa tak gambar Dania? Ada? Takde?















Ok la...saya tunjukkan terus. Masam tak muka anak dara sorang tu? Kan? Masa ni mood dia agak tak baik. Ye la...buat kat playground KLCC. Yang anak sibuk naik main, yang mak dia sibuk nak photoshoot. Haaaa, ambik! Terus moody je dia. Lawak laaa....

To KC, dah lama tak ketemukan? Tunggu baby no 2 ek, kita buat family shoot lagi. *wink*


Picture is hakmilik kekal LittleBigShots.


3 comments:

Siti Fatimah said...

nice shoot yeah... cantek2 picture tue... mahal tak u nak gak try hehehe....

MommyDania said...

Siti: for me, affordable! call her k. she's so nice

Aiza Azril said...

thanks dear for the link..eh baru perasan...dah nak ada "no. 2" ke? ehemmmehemmm.....;)