expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 6, 2009

Cerita Beg

Hujung minggu yang lepas saya telah memaksa mengajak Mr Hubby jalan-jalan. Maklumlah, dah seminggu terperap kat rumah jaga anak dara. Mula-mula tu segan nak bawak budak sorang ni, ye la...bintik-bintik chicken pox masih ada walaupun dah kering. Nantikan jadi tarikan dan cemuhan pulak.

Skali Mr Hubby bagi idea. Heheh...saya tau dia pun dah panas punggung duk umah jek! Kami pakaikan dia dengan seluar panjang dan t-shirt lengan panjang. Selamat bintik-bintik tersorok. Tapi...tang muka camne nak sorok pulak? Hmmm...kita topikan dia. Hahahahah!! Kesian anak, mak pak kerjakan.

Memandangkan dah lewat, kami ke Pavilion aje menjamu mata. Alang-alang ke Pavi, saya tarik Mr Hubby masuk Gucci. Hehehehe....harus tunjuk-tunjuk mana yang patut bagi hint kan??

Saya terpandang satu bag ni...adusss..cantik wooooo! Saya pun cuba-cuba la pegang, letak kat elbow, cuba shoulder carry dan terkedu sekejap bila mamat SA tu cakap ini...

"This is new arrival. Its called sukey. It suits you nicely.."

WHAT??? SUKEY??? Terus saya teringat ML. Ahha....inilah rembatan terbaru beliau. Wahhh!! Manyak cantik wooo...ML.....Congrats banyak-banyak! Very vadevas gorgeous.

Hmm...Since Mr Hubby pun cakap lawa, dia cakap Insya Allah kalau ada rezeki nanti.... Oh oh.. Dia siap suruh check out sapa-sapa jual online, mana tau ada price difference. Haa...dah macam setuju jek!

Ohhh....I'm in cloud 9. Sekarang, saya kena jadi super duper good wife, behave and all demi membeli jiwa Mr Hubby. *wink*



Sambil jalan-jalan, ada ramai aweks bawak LV. Dan bila saya tunjuk pada Mr Hubby, boleh dia cakap macam beg getah jek! Sabar je la....

4 comments:

honeylanz said...

hehe..sukey mmg cantik kan. has br tgk pic aja..blom ada Gucci lagi :p
tp pasal LV tu mmg hb has pun x berapa nak "bekenan". sbb tu if dating x bwk NF..huhuhu..sabar je la kan

KV said...

good luck! Hehe

l i e y n said...

mana gambar 'sukey'?

MommyDania said...

honey: org laki kan...bkn tau sgt nk appreciate. dia tau tgk price tag je..huhuhu

KV: kak, thanks. aminnnnn

lieyn: alahai, xkn mak nak snap2 dlm butik kut?