expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 20, 2009

Dior Addict

Oh, I have turn my mama into a Dior addict. Hahahahahaha. And who gets the side benefits? ME!!

Ok..ok..Saya kan perlu teman mama saya mencari listip dan kasut kan? Ok, kasut tu weekend lain pulak sebab separuh hari kami terhabis di kaunter Dior Isetan saje. Kesian Mr Hubby kena layan Dania main lego for two hours straight.

Semalam pagi-pagi kami dah sampai KLCC. Terus saya bawak mama ke Dior. Plan asal just to get a listip..or maybe two. Ended up, she bought two listips, make-up base and foundation. Pandai SA tu tau!


the freebies, pouch and the purchases


Sebab dah beli banyak, tak banyak mana tapi amount dia banyak jugak, dapat la freebies macam-macam. Make-up pouch dia amatlah cute, boleh berebut saya dengan Dania. Takpe, mommy bagi Nia main perasan-perasan sekejap tapi pouch tu mommy punya ok. Dalam banyak-banyak freebies tu, ada mini Dior rouge listip. Sangat comel! Saya amek jugak! *Wink*


Haa...cute kan the mini listip nih!

Dan, disebabkan dah beli macam-macam, dapatlah jadi Dior member, or they call it, Very Dior! Ahha...on birthday month they give free make-ups. Haruslah mak vogue-vogue September nanti!

the membership card



Lepas dah shopping, make up segala (they do us free make-ups), haruslah isi perutkan. Lunch at nando's, siap tapau Roti Boy untuk tea break nanti. Tak sia-siakan teman mama shopping. Haa.. Selalu-selalulah teman parents anda shopping! *smile*

14 comments:

KV said...

best nya!!

mama hannah said...

beb,sorry,out of topic..how to add you tube to our blog ek? heheheh..thanx..

MommyDania said...

KV: mama sy best la..sy tengok telan ayaq liur jek

Tun: sila copy embed code kt sblh you tube tu, paste kt dlm html post. jgn paste kt compose, kenot!

Cutestamoi said...

Uhh.. Hebat gilos SA Dior tu.. Tak mau aku terjebak.. Baru je early this month terjebak jadi Shu Fanatic! Uh la la..

kirana said...

mana gambar after makeup!

penat jer dior makeup ko tak tepek kat sini :)

MommyDania said...

Erma: ko fanatic kah?

Kirana: utk tatapan husband memasing aje la..hahahahahha

Zuhaini said...

tu dia.. sampai jadi member terus! :)

tahniah ya! :) hihi...

MN said...

you pegi dior isetan ke parkson?

fatin said...

Zuhaini: org offer jgn tolak

MN: isetan. awat?

honeylanz said...

mmg cute la pouch tu...comel tang riben tuh!

MommyDania said...

Honey: mmg cute. SA tu ckp ada org siap amek buat brooch, earings bagai

MN said...

erm takde...saja tanya. sebab dior at both pun memang rajin bagi free gift. :)

MommyDania said...

MN: i pg isetan sbb ada isetan card. kalau parkson xde. then dpt free parking..ngeeee

l i e y n said...

kalau mak n anak suka shopping mmg best jadi shopping buddies....