expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 17, 2009

Draft Plan

Ingat bab keja je ke kena ada draft plan? Hidup ini juga perlu ada draft plan! Nak-nak menjelang weekend yang taklah berapa panjangkan? *wink*


Sabtu
  1. Lepas / Sebelum breakfast kena pergi check-up. Saya suka pergi sebelum, supaya ujian wee-wee adalah clear dari dikomen oleh doctor. Hahahahahahah!! *evil laugh*

  2. Then bawak potential tenant untuk tengok rumah mama saya. Yes, saya adalah agent tak berlesen. Best wooo...income masyukk!!

  3. Pergi kenduri kawan mama. Ingat entry ini? Apa nak buek...kenalah ikutkan.

  4. Bawak mama shopping. Haaa....yang ni tak yah suruh pun saya suka ikut. Dia nak cari listip & kasut (pencarian kasut yang belum berakhir)

  5. Melunaskan kehendak saya terhadap dessert-maha-sedap itu!

  6. Dinner - either in or out. Tengok keadaan.

Sunday
  1. Morning haruslah beriadah bersama keluarga.

  2. Ke rumah SIL, ada mini party anak no2.

  3. Kalau Mr Hubby rajin, mahu ajak ke Macy's atau Ikea. Rajin tak bang?

  4. Jumpa kawan Mr Hubby, nak bagi kad jemputan katanya.

Hmm...peliklah diorang ni pi kawen dekat-dekat nak Ramadhan. Takut terpaksa ganti je. Jangan pikir bukan-bukan ok. Nanti kena baling syiling pulak berebut nak balik beraya. Haa....you all dah discuss sapa raya mana? Hehehehe

Ohhh....apa plan weekend you all?

3 comments:

Umi Nawfal.. said...

achic, dis coming raya i will be in klang, insyaAllah.. jom raya2.. ala.. lama x gosip2..

~ Ibu ZAAZ ~ said...

huh...kawen dedekat ramadhan memang bahaya. apalagi yg tinggal asing dr family. hu hu

MN said...

wahhh..plan baekk punya!!! best...