expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 16, 2009

Hari Tidak Berbelanja

Hmm...

Siapalah yang coin the theme ni. Adakah dengan harapan supaya orang berjimat? Kenapa satu hari saje?

Memang tak dapek la kalau tidak berbelanja. Makan dah kira belanja. Betul? Snack pun dah kira belanja. Betul? Or adakah membeli baju/kasut/handbag baru dikira belanja? Hmmm...

You have to be more specific la people. I don't think this Hari Tidak Berbelanja works. Rasa-rasa kat Isetan ka Jusco ka penuh je tengah hari ni, ye dok?

5 comments:

Yummy Yum said...

senang je nak implement hari tak berbelanja, tutup semua kedai hatta yang shopping online pun tutup, abis tu kita semua dok pakat nganga, tak tau nak buat apa

MommyDania said...

Yummy Yam: hahahaha!! duk nganga saja nooo...haru jadinya

CY3.5 said...

mana mai ayat ni? paper ka? kekeke.. nampak sangat baca bab2 lain :P

MommyDania said...

CY: saya dgr td kt radio. tp dlu pun penah dgr.

honeylanz said...

hmm.. nk byr toll tu lak mcm mn yea? heheh..