expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 21, 2009

I want this these!!!

Perasan tak sangat susah nak cari maternity tops kan? Ke saya yang tak reti cari? Hmmm... Tapi saya dah kesemua tempat; Jusco, Isetan, Parkson, Miki Mom, Mom's Club, 9 months. Phewwh! Ada yang ok, tapi kadang tu harganya amatlah mahal. Pada saya kalau baju (shirts/tops/blouse) harganya lebih dari rm100 dikira mahal... Dan banyak daripadanya mesti sleeveless atau lengan pendek. Susah sangat ke nak buat lengan panjang???

Suka sangat ala wrap around nih!

Ni pun smart, minus the hood la kan.

elegant!


simple and sweet



cantik!! mana nak cari WHITE maternity tops???



If any of you my friends, terjumpa any WHITE maternity tops kat mana-mana, please please let me know. Tak de white, any color yang cantik minus the frails (sulam ke, renda2 ke), tolonglaaa mak nih!!


8 comments:

Zuhaini said...

oh.. sangat cantik! but why white...? saya time preggy alia dulu suka sangat baju kaler pink.. hihi.. rupanya anak pompuan.. (white natural la.. susah nak agak anak boy ke girl.. hihi) :)

Anonymous said...

kat bukit bintang ader kedai jual baju mengandung yg cantik2..tapi tak ingat tgkt berapa n nama kedai tu...try check kat reception counter...

MommyDania said...

Zuhaini: sy mmg suka white, preggie or not! heheheh

Anon: BB plaza kah? thank you. nt i check it out!

l i e y n said...

kat kedai biasa bnyk....
pernah terjumpa kat Jusco...

ibusinga said...

canteknya yg pepel n coklat tu...
(kita dah 38 w ni...baju dah tak muat..pakai T shirt asben je...ekekeke..)

Queenin Murni said...

baju preggie byk sleveless sebab org preggie selalu panas kot? :P

by the way, me perasan lately miki mum yg kat jusco tu..dah byk yg long sleeve.. compared to 2years ago la.. :P

MommyDania said...

Lieyn: aku bkn xsuka jusco tp material dia low quality la..

Ibusinga: haha..t-shirt hubby pun jadilah yek. take care & good luck.

Queenin Murni: iyo ka? harus mak tejah nanti!

mamaDhea said...

mmg sweet laa yg kaler kelabu asap tuh.. :D