expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 31, 2009

My Mom Cries...

Upon hearing this.

video

Sebenarnya dah lama juga dia master doa makan ni, tapi tak complete. Ada je yang tertinggal. So the other nite, dengan tak disangka-sangka anak dara saya berjaya baca doa makan ni secara penuh siap dengan translationnya sama. Malam pertama dia baca, semua terkejut. So tiada reaksi emosional, cuma bangga saje. Malam kedua (waktu saya record ini) tiba-tiba semua sebak pulak, especially my mom. Bila abis baca doa, dia nangis pulak.

Mommy is so proud of you sayang!

Kepada cikgu-cikgu Dania, thank you so much. Mak pulak sebak ni haa....


opps...maaf ye gambarnya senget pulak!

9 comments:

mama uzma said...

alhamdulillah...
itu yg kami inginkan...
taniah juga untuk dania yg bijak..


tq kak..
hargai kami sbg pengasuh dania..
syggg nia...

mcm pagi tadi..x sempat nak borak apa dah tarik kawan ajak main..hihi...

honeylanz said...

wah.. pandainye dania. sejuk aja rasa dgn bila dgr dia berdoa..

MommyDania said...

Iena: haa tu la. TQ byk2. tp kesian wafi td dania xajak pulak main. apa la anak aku nih!

Has: betul! insya Allah smpi ke besar nt la. Amin

Zuhaini said...

hihi.. cute! sampai ada maknanya sekali! :)

mama uzma said...

hahh..klu akak nak tau..wafi mcm trasa hati..iena ckp kat wafi...gi lah ikut nia & airin main tuh..dia senyum2 sedih pastu geleng kepala..

hihi...kecik2 dah pandai trasa hatikan..klakar tgk gelagat dorang nih..

Queenin Murni said...

alalal... baca doa dgn pelat2 tu yg kiut sgt tuh! :)

Umi Nawfal said...

ala.. dah besar dah dania ye.. chumelnye.. dah pandai baca doa makan.. siap makan sekali!! alhamdulillah..

MommyDania said...

Zuhaini: aah, siap ada maknanya. tu yg bikin sebak tu. dia mmg tak paham, kita la yg paham

Iena: haa..kesian wafi! tu kwn baru dia ke..airin?

Queenin Murni: tang pelat tu yg bikin mak sebak

Achu: aah..dh besar as in BESAR! hahahahaha

l i e y n said...

memang dania dah besar...
she's ready to be a big sis!