expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 8, 2009

Sedih Tak Pasal-pasal

Saya tak tengok Michael Jackson's Memorial semalam. Tido lebih baik.

Tapi di radio pagi tadi, rata-rata bercerita perihal memorial semalam. Saya tak ambil pot sangat pasal memorial dia or whatever la kan. Minat tapi tidak fanatik.

Tapi bila radio mainkan playback kata-kata dari anak MJ yang sebelum ni tak pernah bersuara in public, jadi sebak pulak saya. Sedih pulak dengar.

Tak pasal-pasal mak menggagau tisu lap air mata sambil driving. Rosak mascara tau!





Video courtesy of Yahoo!

2 comments:

kirana said...

aku tak feel sgt sbb bukan fanatik hihii

l i e y n said...

aku pun sedih gakkkkkk