expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 8, 2009

Pencarian Kasut BelumBerkesudahan

Bukan saya.

Tapi Dania.

Nak cari kasut untuk anak dara sorang nih punyalah susah. Sebenarnya tak susah mana, tapi mak pak dia yang banyak songeh. Bluekkk... Boleh kata 2 minggu berturut-turut ke sana sini mencari sepasang kasut yang berkenan dihati anak daramommy dan abah.

Asal jumpa yang berkenan, its either mahal sangat or takde size. Haishhhh...geram okeh! Lastly, saya cakap pada Mr Hubby, "Ambik je la mana-mana. For sementara. Nanti kita cari lagi yang vadevas."

Mr Hubby redha tak kuasa melayan songeh wife lagi. Maka inilah kasutnya.

Yang gambar bawah yek. Dah mandi pakai baju tidur tetap bergaya dengan kasut baru. *wink* Macam mommy dia.

Ohh...gambar kecik di atas tu adalah usaha si anak dara sendiri. Perasan nak jadi baby kut, pi try kasut yang kecik. Apa-apalah Dania...

2 comments:

nelcyndana said...

comelnya kasut dania.... ada gaya shopaholic ler...

Queenin Murni said...

hmm.. bukan perasan nak jaga baby.. tp nak belikan unt baby.. heheheh!