expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 29, 2009

Yang diidam dah dapat...yebedabedoooo!!!

Balik dari ofis semalam, terus singgah dan beli. Tak toleh kiri kanan, tak singgah mana-mana. Ke situ dan situ sahaja!

Foot long Italian BMT dan 6" steak & cheese. Dinner kami sekeluarga.

Lepas keluar dari kedai itu, terfikir pula untuk anak dara. Tak kan anak dara nak makan yang pedas-pedas itu? Maka ke kedai ini pula untuk yang manis-manis. Khas untuk anak dara. Caiitt, alasan untuk Dania konon...

6 ketul donut buatan Malaysia.

Ohh...rupanya anak dara juga gemar yang foot long itu. Dek kerana anak dara dah amek portion mommy, mommy pun buat-buat tak malu kongsi yang manis-manis ini sebagai penutup makan malam. Tidur malamku adalah puas!



6 comments:

honeylanz said...

haruss lena tido gitu..;)

l i e y n said...

oitt....lapo aku nengok!!!!!
nafsu ibu2 mengandung ni mmg tak leh control.....
hehehehehehhehehe

mama uzma said...

mmg lena...hihi...

terliur tgk..dah la posa..hihi...

Zety Zin said...

semalam pun mak melantak big apple jugok. nyum!

noniey alias said...

hehehehee... nasib baik ada dania.. leh dijadikan alasan.. hehe

MommyDania said...

Has: dia mmg tido lena (ala iklan tilam IKEA)

Lieyn: apo nak buek

Iena: opppsieee

Zety Zin: sedapkan? tp mak suka J co lagi.

Noniey: aah..xlama alasan baby pulak