expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 17, 2009

Cacing lemau kepanasan

Ohhh...Beberapa hari tanpa internet di ofis adalah menyeksakan! Memang kerja lebih produktif sebab dah tak tahu apa nak dibuat, tapi fikiran tetap ke laut. Sekejap ke sana, sekejap ke sini. Pendek kata tak duduk diam. Dengan gedik² nak update blog, nak kepoh² baca blog you alls. Janganlah naneng den merudum sudah leee, khidmat masyarakat pun tak terlaksana.

Baiklah...sementara ok ni, saya mau buangcuri masa telek dan belek blog you alls dulu ok!


1 comment:

honeylanz said...

has ni 4 hari tanpa internet... rs mcm duk dlm gua dah...heheheh