expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 17, 2009

Pampering Day Out

Last Saturday, dari mula plan keluar hanya untuk cari lunch bertukar kepada aktiviti memuas hawa nafsu. Haishhhh...lucy pulak. Hawa nafsu shopping dong!


Hmm...guess what? Takde satu pun di atas tu kepunyaan saya. *sob sob sob*. Semuanya Mr Hubby dan Dania punya. Mr Hubby adalah pulun sakan pada hari itu. "Dah lama tak membeli untuk diri sendiri. Asyik beli untuk dia je" katanya. Kami Dia juga gigih shopping untuk si anak dara melaram di pagi raya. Amboii....korang je vogue masa raya ye.. I ni pakai kain batik je ke?

Ohh...yang ini tak termasuk dalam list raya tapi saya geram tengok sebab cantik & murah *ngeee*

Takde untuk I pun takpe la bang. I dapat yang ni pun jadi la...













5 comments:

Fzlna said...

Aku xcaya la xde pape hasil untuk ko..ye ke ni...Wah, Mojo soping sakan ek..baguih2 leh tingkatkan ekonomi negara terchinta..huahahah

Nurhayati said...

syoknye dah soping raya.. kitaorg tak beli ape pun lagi huhu

honeylanz said...

wah... seronok la dania ;)
has pun kena buat list urk raya dah gak nih... heheheh

mama uzma said...

bestnya dah shopping tuk raya...jeles2...!!

cantik kasut nia tuh..
tapi sampai dua ke tuh..??hihi..

ye kee tuk akak x de...??
x cayee jee...

mommylyssa said...

waaaaaaaa...banyak dania shopping for raya!!! mommynya sure ke tak beli apa2??