expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 10, 2009

I can't resist it!

Selepas selesai business meeting di Shah Alam, saya singgah ke lembah tengah sekejap. Niat cuma satu dan satu sahaja--->membuat lawatan tapak serta mengukur keluasan kedai dua orang mamat ini. Mahu compare dengan cawangan pavi.

Wah, sangat impressive! Lebih best dari cawangan pavi. Kedainya besar, cantik apatah lagi barangannya. Saya tarik nafas dan embrace ke dalam kedai itu. Masih sale detik hati saya. Ohh memang rambang mata menengok kasut dan bag yang bersusun. I am even gritting my teeth while browsing through the shoes!

After about 30mins in the shop, I came out smiling with one pair of sandals, pengubat jiwa sebenarnya. Ye la...nak hangkut high heels semua tu nanti bila kala pulak mak nak pakai ye dok? Takpe², tunggu next year aje...





Ohhh...at least I don't have to look like makcik² wearing scholl or bata during pregnant ni kan?? ngeeeeeee




Oppsss....no offense scholl & bata *peace*

11 comments:

kirana said...

ko dah tak dak keje gamaknya dok gi ngukur kedai org ek....

FZLNA said...

hamboi2 hang...sempat gak ko menyambar dlm masa 30 min tu ek..hmm..tu baru 30 min, kalu 2-3 jam mau ada special delivery ke rumah...wakakaka..kasut je ke, hb matching2 xde ker?

MommyDania said...

Ana: hobi lama! kih kih kih

Fazi: amboi hang!!!

honeylanz said...

cantik!! mmg scholl & bata ala2 makcik kan..tp comfort!! x try clark??

Umi Nawfal said...

cun!

Mama Adib said...

wah mak cik terasa laa keh keh

makcik memang kalau preggy jer mesti pakai scholl jer

MommyDania said...

Has: clarks mahal sgt & xpernah discount pulak tu..grrrr

Achu: maceh ;)

MAdib: jgn la mak cik. mak pun lenjan bata je sokmo2 pung

Umi Nawfal said...

achic, how's erma? heard any news?

MN said...

oh sudah merembat yer?

l i e y n said...

aku dulu pakai hush puppies...

MommyDania said...

MN: sudah..ngeeeee

Lieyn: HP pun best!