expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 11, 2009

Shop and shop and shop!

Kalau balik Muar, agenda wajib antaranya ialah membeli belah pakaian harian Dania.. Dan juga Mr Hubby dan saya. Tapi biasanya untuk Dania lah. Seronok sangat sebab kebanyakkannya murah². Sepasang baju tido yang kualitinya bagus seperti membeli di Isetan hanyalah RM10-15 shj. Murah kan? Jadinya, kalau dah alang² ke sana, haruslah saya membeli secara pukal kan? Orang dikaunter pun pelik, macam nak beli untuk stok setahun. Pedulik!

Ini antara yang sempat di snap, yang lain² dah masuk washing machine.

Ohhh....gambar model harus ada. Yang ini harganya cuma RM9.90 sepasang. Lagi murah dari makan di McD. *wink*

Sopan tak model saya? Err...abaikan aksi kanta pembesar tu yek!


Quote from Mr Hubby, "Mommy ni Nia, letaklah kat ceruk mana pun, she can shop and shop and shop!"

6 comments:

mama uzma said...

Bestnya shopping....
lain kali belikan tuk uzma sepasang dua ehh...hihi...

Umi Nawfal said...

mmg bets kalau dpt brg kualiti bagus, harga pon bagusss!!

** Perfect Love ** said...

nama pon pompuan...
kalau bujang, shopping utk diri..
dah ada anak.. banyak berabis kat anak pulak
hehe

AppleCrux said...

beli-belah kat Muar..kat mana tuh? My hubby org muar..

*BTW..selamat berkenalan..

l i e y n said...

bestnya sebab murah n berkualiti... kat mana kedai yang best tu???

Aiza Azril said...

ala bestnya! dah lama tak sopping2 gini....;)