expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 15, 2009

Komen Anak Saya

Semalam petang selepas pulang dari keja dan ambil Dania, saya ke tailor Mr Hubby untuk collect baju melayu dia. Bila balik saya suruh Dania yang serahkan beg baju tu pada Mr Hubby. "Abah, nah! Baju raya Abah."

Sementara nak menunggu waktu berbuka, banyak jugaklah masanya, maklumlah semalam tidak memasak, kami bermalas-malasan di bilik. Saya suruh Mr Hubby cuba baju melayu tu, takut kena alter ke apa ke. Dah siap² pakai, ohh...dengan sampin & songkok tau! Mr Hubbyku memang hoverr, Dania bangun berdiri dan berkata,













"Abah! Abah macam pengantin. Abah cantik."



Reaksi si Abah? Hmm...tersengih² macam kerang busuk. Tak kosa tau Dania nih!


9 comments:

KV said...

ahahaha..mesti abah nya syok sbb anak puji lawa!

honeylanz said...

kembang hati abah di puji anak! word cantik tu x tahan tuh...x per nnt dania tukar " hensem abah"..

Queenin Murni said...

ke abah sengih ada makna?? kah kah kah kah!

Queenin Murni said...
This comment has been removed by the author.
MommyDania said...

KV: mmg..duk perasan depan cermin!

Has: haha..dia xleh recall hensem sbb jarang guna word tu. slalu cantik je..

Murni: itu le pasal! nyampah aku

kirana said...

hihihhihihihh berderau tak darah ko ehhehehehhehe
ngn songkok bagai test ..kalah budak2 aihhhhh

MommyDania said...

Ana: aku yg suruh. tp dh anak dia puji gitu, dia lak naik syeh! ;p

mama uzma said...

kah3...
nia kena puji abah lebih...
abah dah bg hadiah mahai..
pandai puteri akak tuh yee...

ibusinga said...

jangan dia kata..'butang baju melayu aku mana Pah...'
:)