expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 30, 2009

Saya Gumbira

Bila mendapat perkhabaran gynae saya di HUKM telah kembali bekerja selepas sabatical leave yang lamalah sangat. So lepas ni harus ke HUKM untuk bikin appointment sama itu profesor yang sangatlah busy memanjang.

Tak perlu lagi saya pening² pikir nak bersalin kat mana. Yeayy!!


7 comments:

kirana said...

bersemanga nk bersalin yer..hehehe

aku dulu camtu gak..bila nak kena tukar spital rasa tak smgttt

MommyDania said...

Ana: itu la..tukar spital tukar doc. nasib baik dpt jgk doc sama. legaa

Queenin Murni said...

haa.. bersalin nanti bitau, boleh sy visit.. dokek je ngan rumah den tu..

adam pon bersalin situ gak dulu.. :P

Zuhaini said...

alhamdulillah.. saya pun suka HUKM.. boleh masuk keluar sesuka hati.. (x yah ikut waktu melawat sangat..) hihi :)

ibusinga said...

yeah!!!!
yg penting asben boleh masuk labour room...
:)

MommyDania said...

QM: insya Allah akan ku war2 kan..;)

Zuhaini: betul! tp kalau dtg mlm jenuh cari pintu nak kluar.

IS: itu sgtlah penting. ada ke spital xbg husband masuk?

noniey said...

alhamdulillah..