expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 14, 2009

Looking for temporary staff

My office is seeking for temporary staff to do some field work; meaning banyak kerja luar instead of office works. Crucially for these 2 months tapi kalau both parties happy with each other, we might offer for permanant job.

So kalau you all ada kenal sesiapa yang belum bekerja dan mencari kerja, bolehlah tinggalkan email kat comment box and I will contact you.

Minimum qualification is University Grad in any field, tak penyegan nak jumpa² orang dan boleh drive (takde kenderaan takpe as long boleh drive).

Sila war-war kan ye kawan². Thank you!

6 comments:

Nuroll said...

salam mommy dania. the price for the ILY is 950. post should be 20.
TQ.

Nuroll said...

salam mommy dania. the price for the ILY is 950. post should be 20.
TQ.

honeylanz said...

x de leh drive tp ada motorsikal sendiri?

mama uzma said...

kak..
iena nak mohon leh..??hihi...
x pun muse ker...

MommyDania said...

Nuroll: thanks

Has: pun boleh. drop me an email

Iena: awak duk diam2 jaga taska ye ;p

♥ LeeN ♥ said...

salam...

my email is linsharliana@gmail.com

thank you >_<