expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 28, 2009

Some photos

Gambar dari KT. Layankan je laaaaa.....

Gambar dalam bilik. Ohh...kotak tisu tu diambil kerana saya suka. Cantik!


Ni gambar view dari bilik saya. Cun kan? Dari kejauhan nampaklah masjid kristal dan masjid² tamadun islam. Takat nampak dari bilik aje la sebab saya tak sempat nak pegi tengok langsung. Harus buat road trip ke KT lepas nih!


Haa...dua tempat nih memang le dekat sangat dengan hotel. Pasar payang dan bazar baru (ntah apa nama dia).


Ha...inilah ride saya dari hotel ke pasar payang. Tambang lebih kurang sama dengan teksi tapi saja nak feeling² naik beca. Tapi seram okeh! Nak² bila ada keta kat belakang ke, tepi ke. Then kesian pulak kat pakcik beca so I always end up paying more to the pakcik. Kesian den tengok.


Tu je..


11 comments:

jua said...

oh cop! mati2 i ingat u bawa balik kotak tisu tu. rupanya amik gambaq.

honeylanz said...

has ni nm aja org trg. x sampai lg ke masjid kristal. duk lalu je. n x tau pun ada bazaar baru! malu

KV said...

akak dh gi masjid kristal tp taman tamadun islam tak sempat masuk. Mmg nak kena pegi lagi la.

MommyCT said...

Bila la pulak i nak sampai KT...hmm
Eh .. i follow ur blog ye.

Queenin Murni said...

wow..i loikee... :P

Fzlna said...

ai..gambaq ko mn?
more pics plezzzz :)

MommyDania said...

Jua: ikutkan hati nk jgk bwk blk! hahaha

Has: standard la..mcm i duk kl, kl tower pun xpenah jejak.

KV: tu la..pakcik teksi ckp nk pg masjid kristal & tamadun islam tu kena spend 1 hari

MCT: follow me..hehe. jom pakat ramai2 ke KT

QM: i loikeee toooo

Fazi: aku? xde sapa nk snap gmbar aku. huhuhuhu

Mama hafiy said...

masjid kristal itu kg ku hehe

Mama hafiy said...

masjid kristal itu kg ku hehe

MommyDania said...

MH: ohh..sekampung ye dgn Has.

Cutestamoi said...

Jom jom pegi KT!! Cuti-cuti Mesia plak la pasnie.. Before Hong Kong trip. :p