expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 20, 2009

Upin & Ipin

Teringat post CY pasal dialog upin dan ipin tu. Hehe...memang kuat sungguhlah pengaruh upin & ipin kepada budak², especially to Dania. Ok la kan...dari dia duk taksub kat ben10 jek. Naik risau saya dibuatnya.

Almost every scene dan dialog movie upin dan ipin tu dah dia hafal. Kadang² bila bercakap dengan dia pun mesti ada keluar dialog upin dan ipin. For now, ayat paling dia suka dari lagu tu...



"Solat jangan lupa. Tiang unggama" (ugama) completelah dengan tangan dan gelek. Doanya biarlah sampai ke besar, amin. *smile*


5 comments:

honeylanz said...

Amin. mykids tetap fanatik dgn ben10..huhuhu

Cutestamoi said...

Sappy.. go.. sappy stop.. takde ker? muahahahahahahahhaha.. Dania lawak!

Zuhaini said...

ahahah.. comelnya... :)

linahilmin said...

*tiang unggama*... comel lah!

noniey said...

hahahaha.. aqil syahmi pun camtu.. siap leh cite detail pasal snake nak makan ipin.. cumanya tak suka sebab dia sebut 'aku'.. laki aku terus tak bagi tgk.. sebab blum masa dia nak cakap 'aku'..