expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 23, 2009

I feel...

...Lethargic. Seriously penat sangat².

Back from KT on Wednesday petang. Nasib baik hubby dah siap² tapau bubur kg baru for dinner. So balik just kena reheat mana yang patut. But still kena do all the dishes. Then melayan Dania pulak. Maklumlah...tiga hari kena tinggal. Macam² soalan dia macam polis pencen.

Then yesterday ke sana ke sini on personal matters. Today masuk ofis dengan 1001 tonnes of work and after lunch ada meeting lagi. Adoiiii!

Seriously rasa penat. And bila bangun dari duduk rasa kepala pusing². Cepatlahhh weekends!!




Ohh...I tak sempat nak ber broadband while in KT. Keje je dari pagi sampai malam. Tapi sempat jugak melabur kat pasar payang. huhuhuhu. Btw, those asking about the netbook, the brand is HP, the weight is exactly 1kg, the price is rm1500+ bought at low yat plaza. be a great bargain, macam² you dapat nanti. I got 2 4GB thumbdrives, 1 small laptop fan, laptop cleaner kit. Haa..kalau you all terror maybe boleh dapat more than what I get. ;)

5 comments:

mama hannah said...

the price is not bad..dah lah cantik..

MommyDania said...

Tun: ok sgt beb. tu dh masuk intallation of office software.

honeylanz said...

sebut pasal KT, ni yg has rs mcm nk blk kg. rindu keropok lekor! hehehe

linahilmin said...

mesti byk soping kat pasar payang...
sabarrrrrr, esok dah leh rest ngan gomol dania puas2!

MommyDania said...

Has: xsmpt nk redah kopok lekor. duk dlm hotel jek. nasib baik tea break diorg bg lekor. sedap pulak tu

Lina: oh yess!! mmg nk gomol itu budak bulat. hehehe