expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 10, 2009

Bersinar-sinar Berkilat-kilat


Takde...takde...takde kereta baru lagi. Weekend lepas saya menghantar kereta comel saya ke spa. Haa....ingat orang je pegi spa? Keta pun mau ke spa tau! Lama la saya tinggal kereta comel di spa. Dari jam 930am ke 5pm. Macam² kereta comel lalui di spa. Sure best sangatlah tu. Tapi 630pm baru kereta dapat balik. Saya tak bagi kereta comel saya balik awal dari spa. Sebab masa tu hujan lebat. Eh...rugi tau kereta comel pegi spa then balik kena hujan. Rugi...rugi...

So sekarang lepas balik dari spa saya bagi kereta comel rehat seminggu. Tak payah bertugas seperti biasa. Iya la...duit dah melayang banyak untuk spa, harus kekal cantik berkilat paling kurang seminggu.

Tapi best woo tinggal kereta comel kat rumah. Saya bawak kereta panjang papa. Nampak oldies la sket tapi saya pedulik hapa. Janji syokkkk! Nasib baik bukan convertible. Kalau tidak, mahu saya perasan saya Audrey Hepburn, pakai scarf lilit kat leher, bigsize sunglass sambil drive kereta panjang dengan angin tiup² muka. Phewhhhh!!!


3 comments:

KV said...

aww...boleh gak feeling2 artis hollywood. Hehe

honeylanz said...

si blackie has comot sgt.. cian dia..

MommyDania said...

KV: berangan kak...syok woooo

Has: musim hujan mmg malas nk gi cuci keta kan?