expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 10, 2009

Aktiviti 7 am

Jadual pagi sekarang ada sedikit perubahan. Tak boleh tidak kena jugak ikut. Tak tahulah sampai bila bertahannya.



Around 7am Dania akan bangun dan terpaksalah si abah melayan anak dara nak revision pagi² dulu. Dengan mommy dia tak nak, tak best katanya. ;( Dengan abah lebih feel gamaknya. Takpelah...janji 730am mandi ye!



Ohh...apa lagi bacaan atau buku yang best untuk budak usia 3 tahun yek? Baru² ni saya beli buku ala latihan comparison eg small vs large, semua dah khatam. Dah takde idea nak dibuatnya. Ohh...kalau ada CD yang menarik pun sila habaq mai noooooo!

2 comments:

mommylyssa said...

waaaa... pandai dia memilih abah... senang mommy siap2 nak gi kerja ;-)

MommyDania said...

Mlyssa: betul2! dgn abah dia blh take time. dgn mommy laju sgt tu yg dia xnak tu.