expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 9, 2009

Makcik Urut

Saya perlukan pertolongan dan recommendation dari you all. Kalau you all kenal makcik urut untuk lepas bersalin silalah war² kan pada saya. Preferably yang area Ampang, Keramat, Hulu Kelang. Dan kalau boleh yang mobile, maknanya boleh datang dan balik sendiri tanpa perlu berjemput.

Ohh....dan yang penting, berpatutan harganya. Makcik urut saya dulu makcik selebriti, mahal sehh!

Thanks you all!!

5 comments:

Queenin Murni said...

sy dulu amik package from
Shadira Post Natal & Beauty House.
www.shadirabeauty.com/

Amik helper dia tinggal sekali.. :P

so, sumer keje dia yg buat.
mandikan baby,urut baby, basuh baju baby, siapkan air mandi mommy, bertungku everytime lepas mandi, bengkung, urut and even masakkan menu dlm pantang. pendek kata, mommy hanya baring terbongkang tgk tv and susukan baby je. :P


Highly recommended! :)

MommyDania said...

QM: wow!! that's totally pampering diri sendiri. thank you beb ;)

mama uzma said...

kak,
IBU yg jaga iena masa pantang ni pun OK...!!
dia jaga dari zaman mama iena lagi...mmg ramai org kenal dia sampai kena booking awal2 lg..harga pun berpatutan...

masa iena,
ibu mandikan baby,urut baby,urut iena,mandikan iena,buat sauna tuk iena..klu x mcm2 dia nak watkan lg sbb iena bersalin secara operate yg membantaskan..hihi...tapi IBU ni mmg akan bantu jaga jahitan kita nanti...IBU gak leh bantu tgk dalaman kita pastu JAMU2 semua dia wat sendiri..baikk nya barang..

cuma dia x leh dtg sendiri,mcm iena iena suruh IBU dtg&balik naik teksi pastu kita byr blik..hihi...

MommyDania said...

Iena: siapakah IBU yang dimaksudkan itu. dia duk mana? nt sms details k! thanks

Nurul Aznil said...

salam,

nak ambik org jaga dlm pantang tu bebaik! jgn jd mcm me, last sekali me yg MASAK utk dia... bayar RM900 utk 1 minggu.

MENYESAL BIG TIME!!!

pendek kata, tgk jenis mana org yg kita dpt la...