expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 3, 2009

Tanpa Sedar

Err...sedar juga tapi tak perasan masa berlalu dengan cepat. Sehingga hari ini, persiapan untuk baby adik masih O. Belum beli atau siapkan apa² langsung. Baby's sex? Pun belum confirm walaupun kami macam boleh agak. Tu yang bikin susah hati mau prepare. Saya pun dah lupa apa checklists for expecting a baby. Ishhh....kesian baby adik!

Bila start sale lagi ye? Christmas sale ke? Mau bikin shopping spree for baby adik.


7 comments:

MommyCT said...

Rasanya sale coming soon kan...year end nye sale normally end Nov till early January

ibusinga said...

jangan scan...
let it be a surprise..
:)

KV said...

syok kan shopping brg baby, rasa nak beli semua!! Haha

MommyDania said...

MCT: is it? cantiklah! lps ni shopping utk baby aje la.

IS: as for us tak surprise la..utk uols surprise la. hehehe

KV: syok mmg syok..lps tu geleng kepala tgk wallet. hahahaha

Nana said...

awak, mothercare tgh sale :D
if the sex is the same, rasenyer leh je recycle n buy the necessary things, jimat or else, kene start over lah...hehehe

MommyDania said...

Nana: itu la..mmg nk recycle pun tp kena ada baru jgk kan..if not mcm kesian la pulak. hehehe

honeylanz said...

tunggu sales jugak ni