expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 4, 2009

60 hari mencari cinta


Tinggal 60 hari saje lagi. Aduhai...dub dab dub dab rasa macam 1st time nak bersalin. I guess all pregnant women feel that way kan, no matter if it's 1st or 2nd or even 5th! Hari tu saya ke Naluri untuk check up, sempat jugak pegi jengah ke nursery. Kebetulan ada dua baby baru lahir yang beratnya lebih kurang 3kg. Ohhh...betapa saya dah lupa size baby baru lahir macam mana. Dapat tengok tu baru ingat balik. Hehehehe...

During check up tu, puan gynae cakap everything ok. Baby position pun ok tapi masih ada ruang to roam about. Janganlah songsang lagi macam Dania dulu. Saya dijangka bersalin hujung Jan atau awal Feb, Insya Allah. Setakat ini juga saya dikurniakan kesihatan yang baik. Takde lagi kena sound dengan puan gynae. Ohh puan gynae juga sudah confirm dengan gender baby adik. Uols nak tau ke? ngeeeeeeee














Takpelah....uols teka teki dulu yek! Jangan marahhhhhhhhhhh

7 comments:

l i e y n said...

aku teka boy!!!!
kalau tak boy girl le...
hihihi

Queenin Murni said...

wehuu.. tak sabar nak tunggu good new from u pulak! :P

ArELeEz said...

kasik la hint2 sket.. barulah bley teka-teki, teka -tekuk! he3..

noniey said...

tengok dari cara ko tulis entry ni, macam happy semacam je.. so mesti boy nih.. hehee

m-i-o said...

ha?! adakah dirimu terasa macam nk selalu melawa atau tak berapa kesah sepanjang pregnancy ni?

ahhh. aku teka boy!

amacam? tepat tak tilikan nujum pak grasshopper aku?

:P

m-i-o said...

ha?! adakah dirimu terasa macam nk selalu melawa atau tak berapa kesah sepanjang pregnancy ni?

ahhh. aku teka boy!

amacam? tepat tak tilikan nujum pak grasshopper aku?

:P

nn said...

visiting :)

hopefully everything will be fine, insyaALLAH :)