expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 4, 2009

Hari Ini...

Rombongan keluarga MIL akan bertandang ke rumah sayaparents saya dan tidur semalaman. Esok pulak kami semua akan ke Kuala Selangor untuk mengkahwinkan (ada ke perkataan mcm ni?) BIL saya dengan awek Kuala Selangor. Dan tidur pula di De Palma.

Malam esok dah plan nak makan-makan seafood di KS tu tapi dengar² keluarga pihak perempuan nak buat jamuan dan malam berinai dan keluarga pihak lelaki dijemput. Adoiii...rosak plan aku!

Apa² pun selaku pregnant tak larat bawak badan besar gabak nih, saya mungkin nak excusekan diri dari join aktiviti berinai itu dan lepak kt bilik jek melainkan dapat makan² seafood. Ngeeeeeee

Happy weekends kawan² bloggers ;)

1 comment:

noniey said...

memang spoil betul lah.. hehehe.. tu lah plan sorang2.. takpe, ko ajak je husband ko join sekali.. yang lain takde takpe ah..hehehe