expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 6, 2009

Shoe Shopping

Tiap kali tengok advertisement C&K di newspaper, geram je hati ini mahu ke sana. Tak dapat heels 3" dapat wedges pun ok jugakkan? Tapi tiap kali mahu ke sana ada je yang tak jadinya. In a way, bagus jugak supaya tidak terjebak. Hehehe

Lagipun dah hujung² pregnancy ni, rasanya tak perlu new shoes. Cukuplah yang ada nih. Dan saya baru perasan, saya sudah lamaaaaaaaaaaaaaa sangat tidak shoe shopping. Seriously. The last time was when I bought C&K sandals. Rasanya dah 5 bulan jugaklah. Fuyooo...pecah rekod nih!

Lepas bersalin nanti, harus shoe shopping semahunya. Ngeeeeeeeeeeeeeeee


5 comments:

Nanak said...

last month i ada beli kasut tumit 3inci. gila kan? lepas tu still dlm kotak..lepas pantang nti baru blh pakai la gamaknya..

fzln said...

oit..mmg pecah rekod btul..banyak nak kena qada tu..nanti ajak aku skali eh..aku ni pun even tak pregnant tp bila dh keja kat cni, kesnya pun sama gak cam ko..huhuu

honeylanz said...

last has beli time nk raya..dah msk 2 bln nih ;)
tggu lg 2 bln la kut :p

ArELeEz said...

shoe sopping mmg besh kan?! kalo bley, sume nak angkut bawak balik. tp, apekan daya.. ongkosnye nan ado..! uhuks3..

MommyDania said...

Nanak: kalau pakai tak la gila. hehehe..wear it beb!

Fazi: iye dek non! lps ni kita gi soping2 kasut yek

Has: ish..blh tahan ke?

Areleez: mmg la semua nak angkut! buat kedai kt rumah pulak