expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 28, 2009

Apa Celebration Anniversary Saya?

Takde!

Betul! Takde...


Pagi selepas kecewa tak dapat nak check up (ni kes pegi lambat dan malas tunggu), kami anak beranak ke C4 untuk beli barang² dapur sebab cousin saya dari Kelantan mau datang rumah dan tido di rumah. Haruslah jamu makan kan?

Then around 2pm suddenly Mr Hubby ajak ke KLCC for lunch. Terasa mau makan middle east food so tengok² di Al Marjan nampak tak menarik. Last² pegi makan kt Nando's je. Hahahahah!!! Takpe, Mr Hubby dah janji untuk postpone our celebration. Ohh...baru nak rasa feeling² orang bercinta macam Puan Jua layan movies kat gold class. Aku tak dapat pun beb, sebab sibuk layan Dania naik rides kat KLCC. Pedih...pedih!!!

Pukul 5pm dah bergegas balik nak sambung kemas rumah dan masak. Hmm....memang harus postpone nih! Tapi....dapat jugaklah hadiah tak seberapa ini...












Ngeeeeee......

3 comments:

m-i-o said...

ala nyah, mak pun tak celebrate. macam takde selera gitu. adakah ini bermakna mak dah tua? kahkahkah!

TAPI. ya ada tapinya. mak akan celebrate 2-in-1 shampoo and conditioner masa besday si dia nanti. itu utk mengcover perasaan bersalah sebab mak tak bagi pape pun masa anniversary.

oh lupa! sebenarnya si dia tapau donut epal besar sehari sebelum tu. plus, tapau pizza set pada anniversary. oh, celebrate juga rupanya! :P

MommyDania said...

MIO: celebrate kena celebrate zufa. kasi tsunami cinta melambung tinggi! hehe..ok la tu. aku ni dibawanya ke C4 je cari ikan, ayam. huhuhuhuhu

ibusinga said...

hepi anniversary!!
:)