expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 29, 2009

Kehendak Anak Dara Pula

Kalau Sophia (Lola) mahu cowboy hat color pink, anak dara saya mahu ini. Also in pink.


Beg telur barbie.


Macamlah selalu sangat travel. Paling² pun ke Muar balik kampung aje. Perasan diva betul! Adoiiiiii!



8 comments:

KV said...

fatinnnnnnnnnnnnnnnnn,
akak gila kan beg ni. Beg telur. Mmg teringin beli untuk Dina. Boleh bawak gi skolah, boleh travel. Oh, lawa nya.
Barney punya pun ada kan?
Huhu...tak sabar nak beli. Tapi 'sirim' blom lulus kan. Di suruh bersabar dulu.
Mmg gorjes kan?

Hahhahha..matik lah mak yg over ngalahkan anak.

KV said...

oh ya, sblm terlupa. Hepi aniveseri. Dari smlm nak komen tak dpt.
Semoga berbahagio sokmo.

Zuhaini said...

ahaha.. macam-macam la anak dara zaman sekarang! ahaha..

(nasib baik alia x reti demand lagi.. hihihi) :)

mama uzma said...

hihi baru je tgk minggu lepas kat klcc..mmg cantik sweet je..pandai nia ye..ala nia jgn risau mommy beli gak tu nanti..hihii

MommyDania said...

KV: hahahaha...mak mmg over dr anak. tp beg ni seriously mmg dia yg nak. asal ke klcc je duk la tunjuk beg nih. rm399!!! lg mahal dr luggage maknye. oh...thanks for the wish ;)

Zuhaini: hmm...tgu la alia pandai nt. hehehehe

Iena: kut ada org nak sponsor ke? mommy tak beli la kut nia weh..

Queenin Murni said...

nia, u got taste..

kemana tak tumpahnyer kuah ye dak?
heheheh!

honeylanz said...

gegurl mesti suka pink.. if boboy lak.. biru, ultramen, transformer..heheh

MommyDania said...

QM: high taste pulak tu! pening haku

Has: dania pun suka transformer, ultraman, ben10. cmno tuuu