expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 29, 2009

Penutup 2009 *smileeeeeee*

Dan pembuka 2010.














40% dowhhh!!! Old season pun old laa....but I loikeeeeeeeeeeeee


9 comments:

fzln said...

amboi....lom apa2 2010 dh ada rembatan baru..bagus2..ni mak je ke dpt beg, hajat si anak nk beg telor tu dapat x?

honeylanz said...

wah.. penutup & pembukaan terus... congrats.. nice catch...

Nurhayati said...

wah wah wahhh teruja!

MommyDania said...

Fazi: kehendak anak kena berpatutan. tak blh dilayankan. kehendak mommy adalah wajib dilunaskan.

Has: i combine, end year and new year. senang!

Nurhayati: teruja? sila beli juga. hehe

Zuhaini said...

cantik!!! :)

m-i-o said...

aku cemburu! aku cemburu!

errr. kalo aku bgtau, ko jgn marah tau. janji?

first, aku suke gile design beg ko tu.

second, aku tak jumpe design beg sedemikian.

third, kalo jumpe pun, aku tak mampu beli.

fourth, tp - ya ada tapinya, aku berjaya dapatkan pattern dengan tone warna yang sama macam beg ko tu utk backsplash dapur, di'matching'kan pulak dengan timber blind di sebelahnya dan tikar bamboo sulam benang yang sepadan di lantainya.

ya, ruang dapur aku akan sentiasa mengingatkan aku tentang begmu yang tidak mampu kumiliki. muahaha :P

MommyDania said...

Zu: thanks

MIO: aku juga akan igt tikar bamboo sulam ko itu yg ko beli kt nilaikan?

KV said...

i loikeeeee jugek.
Cemburu neh. Semua org beli beg baru. Huwaaaaaa

mama uzma said...

cantiknya...
bergaya habis mommy nia...
nia gak x tercapai impian ye..hihi