expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 10, 2009

Melawat Sambil Mengusha

Anak buah Mr Hubby sudah pun selamat menjalani pembedahan cochlear implant di prince court medical centre. Kalau tengok keadaan lepas operation, ohh...tak sanggup ok! Budak baru 2tahun dah dibedah kat belakang kepala, siap kena tebuk sket rangka otak. Ish....tak nak citer la...

I nak citer kejakunan menjejak kaki ke prince court sebenarnya. Hahahahahahaha!!! Seriously jakun. Ye la..nak pegi saja² apa pekdahnya kan. Fuhhhh!!! Macam masuk hotel beb! Tempat pun sunyi sepi jek...hotel pun lagi chaos. Tempat dah senyap, Dania boleh pulak menjerit² excited lari sana sini. Adoiii...malu jek!

Oklah...jom tengok gambar yang saya snap. Sket² je cover jakun. Ngeeeeeeeeeeeeee


Bangunan spital. Macam ofis pun ya, macam condo pun ya.

View dari tingkat 6 menjunam ke lobi. Langsung tak macam suasana spital kan?

Bilik anak buah Mr Hubby. Memang kelassss!! Tapi saya lupa nak snap gambar bilik. Dang!

Last, gambar bilik air yang pada hemat saya lebih gah dari hotel. Toileteries provided adalah amat banyak! Oh...1 set tu rm40 yek...





Nak bersalin kat sini kena standby dalam rm5k (for normal delivery without happydural etc). Hmm...untuk baby adik ni tak sempat dah kut. Tunggu baby adik no3 la....Aminnnnn


4 comments:

honeylanz said...

mewahnye hosp ni...tp seram lak dgr camne rupa operation tuh... isk..x sanggup la...

mama hannah said...

pas nih kene rajin gi speech theraphy.kalau x susah nanti.nanti dia boleh cakap macam budak lain.mcm sorang anak murid aku,sia2 je buat cochlear implant.bukannye murah.

ibusinga said...

erk!!!!!
macam hotel!!!!!!!
(sambil ngecheck medical card...ada kaver tak spital ini...)

Zuhaini said...

wah.. mewahnya.. a ah la ibusinga.. insuran kita cover tak spital ni..? hihihi...