expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 22, 2009

Sebak Tak Pasal²


Terima kasih kepada aunties yang wish birthday untuk Dania. And terima kasih juga mendoakan yang terbaik untuk anak dara saya itu. Pagi ini selepas masuk opis, terus check email, paperworks atas meja, fesbukblog, saya baca balik entry birthday Dania dan komen uols.

Tak pasal² boleh sebak. Sempat jugak mengalir air mata. Huhuhuhuhuhuhu...Tapi sekarang sudah ok. Ngeee..Ntah le, mungkin mengenangkan anak dara saya sudah semakin membesar. Sikit² cakap, "Nia dah besar", "Nia dah big girl la mommy". Seakan² mommy tidak lagi diperlukan macam dulu. Ohhh saya rindu sesi nenen bersama Dania, especially when our eyes locked on each other, takde perkataan boleh ekspresikan moment itu. Well, time moves, so are we, right?.



Abaikan perempuan pregnant yang emotional tak tentu pasal nih,



Ps: nantikan entry celebration birthday semalam. Ngeeeeeee

2 comments:

Queenin Murni said...

oh, missed that post semalam. Happy belated birthday dania! auntie pon baru turn 3 on the 19th. 2hari jek beza umur kita kan? heheheh!

and.. fatin, i understand ur feelings. sy pon selalu emo tak tentu pasal tgk anak tu dah besar. tu blom tgk depa kawen n move out lagi.. heheheh! :P (jauh kan fikir?)

MommyDania said...

QM: oh oh..i don't want to think bout moving out or kawen just yet! sat lg jenuh i meraung hiba. hahahaha. eh..happy belated birthday babe ;)