expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 22, 2009

The Celebration

Wahhh...bunyi tajuk macam grand je birthday Dania ni kan. Takde pun. Celebrate kat rumah je dengan apa yang ada. Dah berat sarat ni, tak larat rasanya nak hold party or anything. Cukuplah dengan cake, some balloons to cheer up the daynite.

Nampak simple jek, jenuh jugak mak pasang banner buatan Gombak sendiri nih! Tapi puas hati sebab Dania suka. Ngeeeee

Cake cutting time. Suka sangat dapat blow candles. Hehehehe

Itu sahajalah celebration birthday Dania. Menu? Something sweet and cold. hehehehehe



ps: Saya ada sedikit kekesalan membeli cake itu. Nantilah saya story mory.

pss: Somehow saya rasa macam best pulak text ni in blue. What say uols?

3 comments:

honeylanz said...

text blue color ni kena dgn color theme ni kut...banner tu mcm yg dibeli aja...hehehe..kreatif

MommyDania said...

Has: kena ek? banner beli? oh tidak2..buat sendiri print kt ofis..huhuhuhu

ibusinga said...

celebrate ber-3 1/2 je ke...
mana gambar mummynya??
:)