expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 8, 2010

Confirm!

Sudah confirm saya akan kerja esok. Adoiiiii!!! Two weeks in a row saya kena kerja Sabtu. Selagi tak siap projek ni, memang camnilah jadinya. Tak dapatlah nak ber huuu haaaa esok.....


11 comments:

JaNnAh said...

koje.. koje.. koje.. pastu cuti 2 bulan, haaa.. best kan?

honeylanz said...

esok pun keje jugak

MommyDania said...

Jannah: i cuti 2 weeks je, lps tu work from home le. huhuhuhu

Has: bekerjalah kita sepenuhnya!

m-i-o said...

sabtu takpe. janji ahad malam wajib terpacak depan tv okey?

bencinta! bencinta! :P

Queen said...

hubby saya pun ne kerja..uhuhuhuuh.....padahal dah plan dah nak balik umah mak..huhu..waaaaa

mama hannah said...

I pun keje jugek esok! Huhuhu..

MommyDania said...

Zufa: itu acara wajib. tak blh tidak!

Queen: iye ke. xpe, lps keje blh pegi.

Tun: ko pun? ramai jgk keje ari nih!

Zuhaini said...

alahai siannya.. sabar ya!

Fid said...

saya sedang compius ni
anda ni kuatnya...

MommyDania said...

Zuhaini: sob..sob..tq

Fid: kuat apanye Fid. duduk je pun ngadap PC tgk data. huhuhuhu

Fid said...

ko nikan gaya mcm org tak de apa2 ..ish ish..kompius mak tauuuu

mak menyimpulkan semua aktiviti ko yg mak baca ..ko mmg mengandung ka??
aku kompius ni...
hahahhaahhaaa

sesekali aku rasa aku ni salah org ja...sbb aku dok ingat sapa ngandung sapa dah bersalin...
hahahahahaha