expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 8, 2010

Mode: Busy

Makin dekat EDD saya, makin dekat juga dateline projek saya. Silap² masuk labor room pun duk analyze data lagi. Orang lain makin nak bersalin, relax² tunggu time saje. Saya ni siap psycho baby adik untuk keluar 2 Feb 2010. Sebab tarikh tu cantik, dan sebab lain yang sangat penting saya masih perlu waktu untuk siapkan projek tu. Walaupun dateline 8 Feb 2010. Adoiiii!!!


Weekends pun kena datang ofis la kaedahnya. Abang, tolonglah apa yang patut kat rumah tu yek!

2 comments:

m-i-o said...

babe, nk masuk labour room - lupakan sajalah benda2 lain tu. ada pertarungan 2 nyawa yg bakal dihadapi nyah :P

lagipun, sempat ke nk pikir pasal keje? :P

klo aku - okeh pandai2la korang semua nak hidup ya. ai ada misi penting ni. hahaha :P

MommyDania said...

Zufa: apa nak buat, ni pun kira baby aku jgk. tp confirm aku akan delegate ke mana2 yg patut. projek labor room lg mencabar! hahahahah