expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 7, 2010

Dear Marc Jacobs

Kenapa awak suka buat hati saya debar-debar? Tambah² ini favorite color saya tau! Ada pulak sedikit gold sana sini, awak tahulah perempuan mana tak suka gold kan? Awak memang tau!












Picture googled.


Tengok! Bikin hati saya gundah gulana saje. Sangat tak senang duduk tau! Gerammmmmmss


10 comments:

honeylanz said...

dear pn. fatin,
saya sedia maklum akan perkara berdebar² sebegini ;)

yg benar,
peminat bag jugak

Queenin Murni said...

ohh.. saya takde apa2 perasaan dgn gambar ini..


muahahhaha!!!

ElyaElmo said...

sis!!!~cantekk......styleeee.....

MommyDania said...

Has: kan? mau teringat je nanti!

QM: mujur la mcm tu. hehe

Elya: mmg! mmg!! mmg!!!

suhainini said...

cantik sgt...

Nana said...

cantik color dia .. berapa harga dia kat Malaysia?

linahilmin said...

ohhh... saya juga sedang memendam perasaan ngan 1 MBMJ nih!

MommyDania said...

Suhainini: memang cantik!!!

Nana: not sure la tp i ada tgk online its around rm1700. agak2 u can get less tak? hehehehehe

Lina: yg mana tu lina?

m-i-o said...

beli! beli! beli!

*tanduk sudah keluar :P

btw, adakah baby girl yg berada di dlm perut sehinggakan asyik tergoda dgn beg?

MommyDania said...

MIO: pregnant or not, girl or boy, aku sentiasa hantu bag nyahh!! hahahahahaha