expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 7, 2010

Lagu AJL Pilihan Uols

Lagu apa yang menjadi pilihan uols untuk jadi juara AJL kali ini?

Aku Scandal
Tak Mungkin Kerna Sayang
Aurora
Bengang
Aku Rindu Sayang Kamu
Dan Sebenarnya
Rindu Terhenti
Pakai Buang
Pergi
Kau Aku
Situasi
CInta Adam dan Hawa
Masih Jelas
Bencinta

Saya pertaruhkan Faizal Tahir walaupun lagu Bencinta itu tidak sekuat dan sehebat Syurga Cinta dan Mahakarya Cinta. Agaknya kalau dua lagu ini dipertandingkan pada AJL kali ni, peratusan untuk menang adalah lebih tinggi kut. But I heart Cinta Adam dan Hawa. Deep maksudnya kalau nak compare dengan lagu Masih Jelas or Aku Rindu Sayang Kamu yang sangatlah kebudak-budakkan. Buat bertanding Idola Kecil bolehlah kut. Ini idealogi saya saje.


Uols pilih lagu apa?





Yang pasti tak ramai artis wanita, makanya kuranglah persembahan pakaian yang hebat² buat jamu mata. Tengok mamat² pakai baju nak ke pasar malam je la kaedahnya. Banyak bands kan?

7 comments:

honeylanz said...

has go for "Pakai Buang"..rancak aja..

m-i-o said...

bencinta! bencinta! :P

MommyDania said...

Has: tp nyanyi live sedikit pancit gitu. hehehe

Zufa: ye nyah, aku tau hang sokong FT!

Queenin Murni said...

persembahan terbaik goes to pakai buang.. heheh!

JL, bencintan la kot.. yg lain2 tu mcm tak brapa nak tangkap tajuknyer.. haha!

linahilmin said...

jl - cinta adam & hawa (due to strong music composition & lyrics plus misha's voice yg amat bagus) walaupun jauh di sudut hati mak nak akim - bengang win!!! :p
best performance - either stacy - pki buang / aizat - kau pergi

MommyDania said...

QM: yeahh..FT rocks!!

Lina: i pun jangka pakai buang for performance tp kut org lain buat surprise ke kan?

suffer8zine said...

bunkface best