expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 27, 2010

Doakan Saya dan Baby Adik

Terima kasih di atas ucapan uols dalam post serah diri itu. Yes indeed, scene seluk² memang tak best kan. Tapi like it or not, kena go through juga.

Pagi tadi sebelum check up saya disuruh lalui 30min CTG untuk tahu heart beat baby adik. Alhamdulillah, semuanya ok cuma agak slow. Mungkin pagi belum breakfast kut. Hehehe. Cuma uri saya sedikit menurun. Ada worry di situ. Dan puan doc agak pelik kenapa saya masih belum merasa apa² contraction. Err..ada sedikit (kalau di lihat melalui graf CTG tu)tapi saya tak rasa apa².

Anyway, since no show or whatsoever lagi ni, saya disuruh bersiap sedia dan check in hotel ward esok pagi jam 8. Nampak gaya induce jugaklah kaedahnya. Doakanlah saya dan baby adik selamat deliver. Amin...


Uols, mana-mana tersalah bahasa, saya mintak maaf ye...

17 comments:

Zuhaini said...

good luck! semoga dipermudahkanNya segala urusan.. amin...

honeylanz said...

semoga selamat semuanye. Insya Allah.

# fatin x de wat silap pape dgn has

JaNnAh said...

Good Luck.. Moga semua selamat.. Insya Allah..

CY4.0 said...

cop! X overdue pun kena induce? Apa2 pun, semoga selamat sume.

MommyDania said...

Zuhaini: thank u ;)

Has: thanks..kut2..apa2 pun TQ

Achu: maceh..doa2 tau

CY: ahh..sbb heart agak slow, contraction dh ada tp bukaknya tetaplah 2 jek.

Nanak said...

semoga dipermudahkan semuanya..

saudah said...

semoga berjaya ;)..semoga dipermudahkan semua urusan..

Nana Rahim said...

fatin, good luck ye...insyaallah selamat both mommy and baby :D

CikChelsea said...

dh ada 1st experience dgn dania, yg nih should be ok too InsyaAllah.

nway2, smoga slmt semuanya ibu dgn baby, Amin...

pu3natul said...

Fatin,
Goodluck dear!! Insyallah semua selamat. Tak sabar tgk baby adik :=)

Ms Lola said...

All the best!

l i e y n said...

good luck fatin...hopefully semuanya selamat

Queenin Murni said...

sy doakan yg terbaik to both of u!

cant wait for the special apperance! :)

CiKaYu said...

insya'allah semua baik-baik sahaja.....take care

m-i-o said...

nyah! aku tunggu entry pengalaman bersalinmu ni. hihihi :P

all the best. aku doakan yg terbaekk, yg termudah, yg terpaling tak sakit dn yg paling cepat utk proses bersalin itu. amin.

noniey said...

hopefully semuanya selamat.. dipermudahkan segala urusan..amin..

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net