expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 15, 2010

Hantu di AJL 24

Haaa...terkejut tak? Saya pun kaget masa baca tajuk kat BN tu. Diorang wat story ada objek aneh bergayut kat scaffolding jauh dari pentas AJL. Mungkin atas audience. Diorang panggil entiti, wahh..dah macam misteri nusantara gitu. Mulanya diorang suspect penari faizal tahir yang terbang² tapi memang bukan. So, apa/siapakah entiti itu?






Jangan biarkan diri anda diselubungi...misteri!


Source: BeautifulNara


4 comments:

honeylanz said...

huhuhu.. hantu pun dah tgk AJL gitu..serammm

fzln said...

hantu zaman skang ni mmg suka expose agaknya..nak gak hiburan, hihihi...sib baik waktu starting lagu Pergi tu dia xsambung suara penyanyi india tu...huhuhu

MommyDania said...

Has: kan? nasib baik tgk kt umah je..amannn

Fazi: hahahahah!! kalu smbg, sure aizat yg 1st lari dlu.

m-i-o said...

errrkk...seram la pulak! aku ingat nak pi baca kat beautifulnara, tp tiba2 terasa takut. hihi