expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 14, 2010

Orang Kata

Orang kata...

Kalau bila kaki mula mengembang atau bengkak, then surut, maknanya dah time untuk bersalin.


Setakat ini kaki saya bengkak cuma sedikit, as compare to masa pregnant Dania dulu. Oh..masa tu bengkak sangat, bila tekan dah macam permukaan bulan. Tapi saya tak perasan pulak sebelum bersalin tu kaki saya surut bengkaknya atau tidak. Tak amek kisah pun. Kali ni pulak kaki tak bengkak. Verdictnya, saya sudah cuba pakai kasut ofis saya dulu yang ketinggiannya dalam 3". Muat tanpa rasa sendat ke senak ke apa ke. Maknanya kaki tidak kembang dan bengkak. Adakah bermaksud saya lama lagi nak bersalin? Mengikut analisa gynae, anytime pun dah boleh.


Apa uols kata?




Baby adik, kita tunggu 02-02-10 yek! kalau dalam ic jadi 100202. cantikkkkkkkkkkkkkkkkk!

11 comments:

honeylanz said...

lg seminggu kut ;)

Fid said...

disebabkan ko jenis selamba saja walau sarat aku rasa kau akan bersalin dgn selamba je esok lusa hahahahahahaaa

MommyDania said...

Has: lg seminggu? jgn la..i tak puas mkn lagi..hahahaha

Fid: aminnnnnnnnnnnnn!!! bersalin dgn selamba eh..aku suka!

l i e y n said...

jeng jeng, dah masa2 kecemasan dah ni fatin....pas ni tak leh le pakai nick Mommydania dah, nnt kecik hati baby adik...

MommyDania said...

Lieyn: aah la weh. makanya aku perlu memikirkan satu nick baru gitu.

Queenin Murni said...

btol eh.. mommy of princesses kah?? heheheh!

anytime fatin, anytime.. ready jek lah.. hehehe! semoga selamat2 aja semuanya..

MommyDania said...

QM: shhhhh...tunguuuuu! ohh..profile pic pun kena tukar daaaaa

ArELeEz said...

hmm.. no komen.. coz xde xperience lagik.. huu..

Nanak said...

i nak 100404..haha..gilo nak beranak awal dr jangkaan..

Nana said...

heheheh boleh jadi macam Hanis lah .. the DOB cantik sangat 100110 heheheh macam binary code laks heheheh!

MommyDania said...

Nanak: hehe..xdapek nak nolong

Nana: aah..she got the nice date. mmg cun.