expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 20, 2010

Kasut Baru Saya

Tajuk tak boleh blah! Ampunnnnnn.....

Baru² ni sambil duk mengemas bilik dan rumah, saya juga mengemas kasut² yang ada. Mana yang ok, simpan. Mana yang berabuk dibersihkan. Dan mana yang memang dah tak lalu dipandang, terus masuk plastik dan buang. Then baru saya perasan semua kasut kerja saya adalah hitam. Ok, ada dark brown tapi masuk kategori gelap lah. Boring! So misi saya lepas ni, selain menurunkan berat badan supaya cantik seksi anggun berseri adalah mencari kasut kerja selain dari hitam.


Walaupun hitam yang bawah ni cantik.
Nine West
Tak tahu apa brandnya tapi sleek design.
Kate Spade - cuteness! Cantik untuk kerja, cantik juga untuk dinner function kan?
Nina - kaki kecik mulus mesti comels pakai ni. Kalau kaki besar kembang setaman saya ni..lupakan...
Nine West! Ada sesapa penah nampak design ni? Sangat cantik, saya berkenan!!!


Err...ada sesiapa nak hadiahkan untuk saya sempena melahirkan baby adik nanti *wink*






9 comments:

KV said...

oh tingginya. Sekarang akak hanya mampu pakai weges jer. Huhu

Queen said...

saya tak suka pakai kasut hitam....cuma ada satu..itu pun beli time emergency. Yang lain2 paling gelap adalah kasut crocs berwarna coklat gelap. idak tu, kaler gray, kaler brown dengan bunga2 kecik, kaler beech...kaler pink bandung tu....
ekekekke

sebab saya tak suka hitam...

Nanak said...

i pun kebanyakkan kaler hitam saja..boring kan?..ok, mari kita menjalankan misi bsama2..ahaks.

MommyDania said...

KV: kasut utk keje blh la tinggi2 ni, jln dgn bdk nt, wedges aje.

Queen: ohh ye ke? terbalik pulak kita ek

Nanak: Jommm!! lets go for colors!

MN said...

yg kate spade itu (to me) mesti akan menyakitkan kaki i. support tak cukup la.

MommyDania said...

MN: sbb heel or tapak nipis? pakai kejap2 blh la kut

fzln said...

aku suka yang last tu...cantik tapi cam xsesuai je dgn kaki kapal aku ni haa...

MommyDania said...

Fazi: aku dh agak. taste kau dan aku kan sama. hahahaha. sama la kita weh, kaki leborrrr

noniey said...

tinggi nya.. aku kalau pakai kasut tinggi camtu, confirm sehari je.. yang cyprus crocs tu, langsung aku tak pakai dah.. tinggi sangat lah.. sakit kaki..