expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 21, 2010

Seluk

As usual, semalam adalah hari check up. Ada sesi seluk menyeluk. Urghhh! I just hate that part ok! Period.

8 comments:

ibusinga said...

kihkihkih....
erk!!!!!!!!

Zuhaini said...

eih.. saya pun x suka. segan giler! :(

Queenin Murni said...

oh yess.. bila terfikir nak bg adam adik, sy paling ngeri mengingatkan part seluk tu.. part beranak sy rasa funny, part seluk tu.. haiiishhh.. NGERI!!!!


anyway, awat kena seluk? about time ke ni?

MommyDania said...

IB: ye doc...

Zuhaini: bkn segan, the feeling tu. erghhh

QM: about time la. doc nak tgk dh bukak ke belum. ish...xsuka xsuka!!!

Zety Zin said...

pasrt seluk kalo kena gaya, saya ok je. tapi ada sekali tu bekas bidan gomen seluk masa nak bersalin. ouch! ganas you!

MommyDania said...

Zety: betul. nasib baik my doc ni lembut je tp sbb mcm tak expect kan, tiba2 dia ckp undress, i nak check. dan2 mcm WTH!

m-i-o said...

alamak! tetiba mak terseram ngilu.

mak tak pernah kena. ke sebab kena scheduled operation, so apa kes nk seluk, kan? :P

agak2 berapa kali dia akan seluk menjelang kita beranak? ouch!

MommyDania said...

Zufa: ko tak penah kena? bestnye ko! kalau dlu ada 2 3 kali aku kena. kali ni xtau la...adoiiii