expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 11, 2010

Hush

Tengah tengok movie Hush kat HBO. Movie tentang ibu mertua yang sangat evil; dia terlalu sayang anak lelaki dia sampai tak sanggup nak share dengan menantu. So macam-macam dia buat kat menantu dia. Dapat menantu Gwyneth Paltrow (sumpah tak tau eja) yang cantik pun tak puas hati lagi?

Menantu dia pregnant tapi dia buat macam-macam dengan harapan menggagalkan pregnancy itu sehingga gugur ke apa. Keji gila mak mertua nih...


Syukur dapat mak mertua yang sangat sayangkan saya. Tiba-tiba...




Tengah layan movie bersama hot choc dan oreo cookies. Heaven tak?

2 comments:

ArELeEz said...

oo.. leez dah tgk movie nie. dolu ade tayang kat tv2. name MIL dia 'martha' kan? sib baik menantu dia xmati kan?!

JaNnAh said...

achic, one of my favorite movie..