expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 1, 2010

OMG!

Hye uols!
Thank you for all your well wishes! Really appreciate it. Sorry tak dapat nak reply one by one, mak dalam pantang weh..banyak benda nak buat. So far mommy and baby are doing fine. Sehat Alhamdulillah...

Ohh...nak cerita kejadian petang tadi. Saya dan Mr Hubby bawak baby adik ke APSH. We suspected baby adik jaundice sebab tengokkan seperti ada simptom-simpton jaundice tu. Tapi Alhamdulillah, memang ada tapi very minor. Nothing to worry about just kena nenen sokmo.

Ok, ceritanya pasal Dania. We left her at home dengan papatuk and nenda dia. My dad cerita, Dania tengah main-main tiba-tiba dia berdoa. Mula my dad ingat dia nyanyi, rupanya berdoa. Nak tahu apa doanya?


Ya Allah, selamatkanlah adikku. Ya Allah, selamatkanlah adikku.


Saya sangat=sangat terharu. I never expected a three year old girl would do this. *sighhhhhhhhh*



14 comments:

jua said...

wah! sudah lahir!! tahniah ibu anak dua. sorry lah mak lambat wish sebab mak tak nyempat nak online.

selamat berpantang..

ArELeEz said...

congrats for the newborn.. ;)

Zuhaini said...

oh.. sweetnya... :)

honeylanz said...

pandai sungguh dania. mujur baby x teruk sgt jaundice..mmg kena bg nenen je selalu..cepat ilang

Nanak said...

rasa nak nanges kan?..sweet Dania!

JaNnAh said...

Good girl Dania!! terharu dengar..

mama hannah said...

matured nyer dia! dah ketara unsur2 akak yang concern :)

Queenin Murni said...

alalal.. dania such a good sister..

even baby adik dlm perut pon dia dah menunjukkan ciri2 itu. :)

CikChelsea said...

nia dh big girl =)

pu3natul said...

Awww...bijak nye kakak...

l i e y n said...

sayang betul dia kat baby adik....

CiKaYu said...

congrats on ur new bundle of joy!...ur girl so sweet lah...terharu lak..

KV said...

tahniah fatin. Oh dania, be a good sister okeh. haha

MommyDania said...

Jua: thanks. selamat dh mak nih. tgu u la pulak. heheheh

UOLS: sorry tak dapat nak reply to each. connection kt rumah ni agaklah sangap gitu. anyway, thanks uols!