expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 30, 2010

2 Months

Semalam bawa Nisha untuk 2months check up and booster. Alhamdulillah, these two months has been a joyride for me. Mungkin sebab 2nd child so macam dah tau serba sedikit dalam penjagaan anak. Tidaklah kelam kabut sangat macam 1st time dulu. Oh...tapi tetap ada jugak kelam kabut cuma tidaklah seteruk dulu. Nisha pun senang dijaga. Tak banyak ragam, syukur.

Semalam punya stats adalah...

Berat: 5.2kg
Tinggi: 60cm

Pead cakap Nisha will be a tall girl. Hmm....model kut. *wink*

3 comments:

Ealyie said...

kejap je kan da 2 bulan.. iskh..
anak no 2 ni tak terasa masa berlalu, anak no 1 huishh... dok mengira2 hari jegh..ekekeke

JaNnAh said...

kejap jek.. achic, u dah start keje ke?

MommyDania said...

Ealyie: tu la pasal. dlu masa 1st sebab duduk je ngadap baby. ni dh no 2, dh kena wat keje2 umah tak la terasa sgt. huhuhu

Achu: april fool's day babeh..