expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 23, 2010

Super Duper Great Dinner

Dah lama tak story mory pasal makan. Eh iye ke? Macam slalu je cite pasal makan, kan? Apa² je la labu..Anyway, ni makan² dah lama dah. Rasanya masa masih dalam pantang kut. Resepi saya cilok dari LV - TQ beb, u're the best!. (dh cilok kena berterima kasih) Memang vadevas dan senang nak buat. Tambah² kalau ada chefel, letak & tinggal. Dah la, mencece lama² apa gunakan. Sila tatap!



Haaa...nampak marvelous kan? kan? Senang je nak buat. Rasanya tak sampai 30min saya duk kat dapur (in between sempat pegi nenen Nisha lagi uols). Nanti saya share resepi otei?


6 comments:

Ealyie said...

Ni yang buat aku nk order Chefel dr Jua nieh... isk..isk.. :p

FAM said...

Ealyie: beli la beb. senang wa ckp luuuu!

honeylanz said...

betul la fatin. chefel mmg amat berjasa... nk basuh pun senang..igt dulu tgk rupa mcm susah aja...

mama uzma said...

berselera iena tgk...huhuhuu...
klu la masa iena berpantang nnti dpt mkn mcm nih..fuhh....layannn

KV said...

nampak sungguh lazat!

Mummy Wowo' said...

ni isik ikan ke lamb chop?mcm sedap gilak ja ni!!