expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 24, 2010

Jiwa Kacau

Susulan dari kehadiran tak diundang ni, maka jiwa amat kacau, emosi amat terganggu. Rosak plan saya untuk puasa penuh tahun ini juga. Pasrahlah...ini semua ketentuan Ilahi.


Maka juga NIAT menu weekend yang lima tu, cuma satu yang terlunas. Apa yang satu tu? Nantilah saya cerita. Lain², hmm...bahan tinggal bahan. Tunggulah emosi dan jiwa kembali bersatu menjadi pulih. In other words, bila rajin.

4 comments:

honeylanz said...

has masih ada 5 hari lagi pose nk kena ganti...huhuhu

The Red Lover said...

wah...sangat kronik masalah jiwa kacau mu ituh ;P??

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

owhhh harus kene buat mase jiwa tak kacau...if not masakan pon jadi masam or masin or tak sedap...i perasan it happnes to me ;p

FAM said...

Has: ganti cpt2 ye. hehe

TRL: kronik jgk la! dh lama xde pms. huhuhu

LV: true..true..mmg pun. serba serbi tak kena nt.