expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 21, 2010

Mari Memasak

Niat (NIAT ye) weekend ni nak duduk rumah diam-diam masak-masak. Dah terbayang nak masak ayam pandan, green curry, salad (ni tak masak-godek² kacau² je), sardin (nak masak sardin pun kecoh!) dan carrot cake. Semua menu kecuali salad dan sardin, saya tak pernah masak. Maka saya dah google resepi yang menarik vadevas tetapi senang. Eh, carrot cake pernah buat tapi dah lupa.

Lepas tu bagi keluarga makan, biar semua gumbira. Dengan harapan semua menjadi dan tidak ada yang sakit perut.

Wish me luck uols!



5 comments:

honeylanz said...

gud luck. Has pun tgh pikir nk msk menu apa weekend ni ;)

FAM said...

Has: jom jadi isteri/ibu mithali. masak kasi family makan. yeyy!!

The Red Lover said...

yey..bole datang tumpang makan

l i e y n said...

good luck!!! after dah masak n makan, sila blog it out....

TopsyTurvyMum said...

good luck! dah diwar-warkan harus la kena tayang nanti...