expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 7, 2010

Chaos

Hari ini school dua beradik ni tutup. Saya pulak memang tak boleh cuti sebab ada kerja luar. Mr. Hubby pun ada meeting penting bersama CEO baru dia. Kalau cuti jugak nanti CEO baru cop dia takut nak jumpa...bahahaha Maka dua beradik ni akan di eksport ke rumah SIL saya sampai tengah hari. Ohh...SIL saya tu ada empat orang anak ranging from 6yrs to 11/2months. Semua lelaki kecuali yang paling kecik adalah gegirl. Jadi bayangkan chaos yang bakal dihadapi beliau. Saya tak dapat nak bayangkan....huhuhuhu

Harap meeting bersama CEO baru Mr. Hubby habis cepat dan boleh take over jaga anak-anak kesayangan saya nih. Yang kakak tak sudah² ajak mandi swimming pool (rumah SIL saya ada pool-kondo dowhh). Yang adik, hmm....tak reti nak mintak tapi janji ada orang pegang dia adalah senyap.

Haiiii.....pandai²lah korang handle yek!

6 comments:

KV said...

haha..dah terbayang 'kesibukan' your SIL.

noniey said...

confirm lah by 3pm dia dah pening.. hehee..

The Red Lover said...

amboi..baik punya outsourcing ek ;p

FAM said...

KV: tu la..sat lg saya bikin report. hehe

Noniey: xsampai 3pm dh pening!

TRL: yezza! plan mesti baikkkkkkkkk

nana said...

la~ la~ la~ (passing through)

FAM said...

Nana: hye!